Menu

Social profil

Citat Jesper RytgaardRygraden i Chr. Ishøy & Søn er vores medarbejdere. Vores DNA er medmenneskelighed og troen på, at alle skal have en chance. Alle kan yde deres bedste under gode rammer og vilkår, og vi arbejder på at skabe de rammer som skaber de bedste mennesker. Malerfaget er redskabet vi bruger til at gøre en forskel.

Socialøkonomi i Chr. Ishøy & Søn

Vi er en socialøkonomisk virksomhed, fordi vi arbejder med at skabe arbejdspladser til malersvende, som af den ene eller anden årsag har svære vilkår på arbejdsmarkedet. Hvis det er nødvendigt, investerer vi tid og ressourcer i at løfte kompetenceniveauet, så malersvendene bliver bedre til at udføre deres arbejde. I sidste ende forøger arbejdsglæde og kompetencer medarbejdernes værdi i arbejdsmarkedet.

Socialøkonomi tilpasset marked og kunder

Vi indgår i tæt dialog med medarbejdere og kunder. Vi arbejder kontinuerligt med at bringe sociale kompetencer i spil hos vores omgivelser, opgradere medarbejdere i forhold til at passe sammen med de udfordringer der bliver stillet, og følge kompetenceudviklingen så vi sammen kommer i mål. Derfor anser vi vores socialøkonomiske indsats som både et socialt formål og et evigt bestående kreativt miljø indenfor de høje ambitioner vi har.

Læs: Malermesterens egne ord, som ugens gæst i Køge Onsdag (s.20).

Malerarbejder i øjenhøjde

Vi arbejder under en filosofi om, at vi vil være i øjenhøjde med alle: medarbejdere, leverandører, kunder og sociale samarbejdspartnere.

Vi er malerfirmaet, der tør tage et socialt ansvar og gøre en forskel.

 

 Kontakt os her for et tilbud på malerarbejde